NACSI

You don't have to see the whole staircase, just take the first step.

NACSI

NACSI is vanaf 2003 een gerenormeerd trainings-, coachings- en adviesbureau op Curaçao. Het bureau is opgericht als centrum om het onderwijssysteem op de Nederlandse Antillen te verbeteren. De naam NA-CSI is ontstaan uit de eerste letters van "Netherlands Antilles – Center for School Improvement".

 

De afgelopen jaren hebben steeds meer organisaties een beroep op ons gedaan om onze expertise in te zetten bij het ontwikkelen van hun teams en medewerkers. 
Met trots kunnen we vandaag de dag dan ook stellen dat NACSI op de eilanden een gerespecteerd aanbieder is voor het verzorgen van trainingen, het coachen van medewerkers en het geven van advies. Hiernaast verzorgen wij ook een Post HBO management opleiding

 

NACSI kan ook uw partner zijn voor de implementatie van nieuwe ontwikkelingen en vaardigheden bij uw teams of medewerkers. NACSI heeft  een groot internationaal netwerk binnen het onderwijs, waardoor we altijd inzicht hebben in nieuwe ontwikkelingen. Hiernaast heeft het team van NACSI niet alleen veel ervaring in de praktijk maar ook ruime theoretische bagage om u te helpen. 

 

NACSI, Training & Coaching op de Antiliaanse eilanden