OnderzoekEnAdvies2018

Als de moed je in de schoenen zakt ga dan eens op je kop staan.

Onderzoek en advies

 

Vaak is het niet direct duidelijk waar de oorzaak ligt van dingen die niet gaan zoals wij dat zouden willen. Het kan zijn dat het verstandig is om eerst een gedegen onderzoek te doen om die oorzaken goed in beeld te brengen.

NACSI verzorgt bijvoorbeeld onderzoek naar scholingsbehoeften.

 

Het kan ook zijn dat de zaken best goed lopen maar dat u de situatie wilt analyseren voordat u verder gaat, of voordat u ingrijpende veranderingen gaat invoeren. NACSI heeft bijvoorbeeld mid-term evaluaties uitgevoerd voor locale universiteiten.

 

Het kan zijn dat u vanuit meer strategische redenen zoals samenwerking met andere organisaties, communicatie met de overheid een document wilt hebben om uw situatie goed en volledig te beschrijven.

Voor al deze situaties en meer, kan NACSI een passend onderzoek ontwerpen en uitvoeren. Dit wordt -indien gewenst- voorzien van een advies op maat.

 

U ontvangt als eindproduct het rapport en eventueel advies op maat. Dit wordt aan u als klant gepresenteerd en kan ook aangeboden worden in een toelichtende presentatie/bijeenkomst voor een groep van belanghebbenden.

 

Voor onderzoek over uw specifieke vraag kunt u een vrijblijvend gesprek aanvragen met Els van Oostrum, directeur.

NACSI, Training & Coaching op de Antiliaanse eilanden